Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İngiliz Devi Tottenham Chiliz ile Anlaştı: Fan Token Ön Satışı ve Airdrop Geliyor!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, bir fan token piyasaya sürmek için Chiliz (CHZ) ile anlaşma imzaladı.

Fan token ekosistemine dünyanın en büyük kulüplerinden biri daha dahil oluyor. Tottenham Hotspur 28 Eylül tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı makalede, Chiliz iş birliği ile birlikte fan token çıkaracağını duyurdu. Açıklamaya göre SPURS kısaltmasıyla piyasaya sürülecek olan fan token, 4 Ekim tarihinde her biri 2 dolar olacak şekilde satışa çıkacak.

Tottenham bu hamle ile birlikte Chiliz’in sahibi olduğu fan token platformu Socios’un anlaşma yaptığı diğer 80 spor takımına katılacak. Söz konusu fan token satışı “Socios.com” üzerinden gerçekleştirilecek.

Yapılan açıklamada ayrıca SPURS fan token’ının Tottenham’ın üyelik programını ek bir avantaj haline getirdiği belirtildi. Kulüp üyelerine ve kombine bilet sahiplerine 5 adet fan token’ın airdrop olarak verileceği açıklanırken ödüllerin 4 Ekim tarihinde satışa sunulduğunda alınacağı vurgulandı.

Fan token sahipleri anketler, maç sonu tahminleri ve yarışmalar gibi etkinliklere katılarak puan ve ödül kazanabilecekler. 

Tottenam tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Dünya çapındaki takımı tutan taraflarımıza kulüple ilgili yeni ödül ve deneyim sunabildiğimiz için mutluyuz. Söz konusu iş birliği ile kulübün, futbol faaliyetlere yatırım yapmak ve yeni gelir kaynakları oluşturmak amacıyla çalıştığının bir örneğidir.

Öte yandan Socios tarafından yapılan duyuruda, ön satışta toplam 500 bin SPURS token’ının yer alacağı belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!