Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ava Labs Ekibinin Canlı Yayınını Kaçırmayın

Prof. Dr. Emin Gün Sirer ve Dr. Aytunç Yıldızlı yeni bir etkinlik için bir araya geliyor.

İstanbul Blockchain Women blockchain meraklılarına özel yeni bir etkinlik düzenliyor. Bu seferki etkinlik sektörün merakla beklenen projelerinden AVA Labs ile ilgili.

Paribu‘nun katkılarıyla düzenlenen bu etkinliğin konukları Cornell Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Gün Sirer ve yakın zamanda Muhabbit’i kuran Dr. Aytunç Yıldızlı olacaklar.

Neler Konuşulacak?

Ava Labs’in geliştiridği Avalanche Protokolü son aylarda sektörün en çok beklenen platformlarından biri haline geldi. Ava Labs ekibi kısa süre önce projenin kod temelini yayınladı ve geliştiricileri bu kodu test etmeye çağırdı. Hatta bu kodda bug bulan geliştiricilere 50 bin dolara kadar varan ödüller vaat edildi.

Ava Labs’in test aşamasını tam olarak ne zaman tamamlayacağı, merakla beklenen AvaCoin’in piyasaya ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor. Fakat Emin Gün Sürer konu hakkında yaptığı açıklamalarda mainnet’in bu yıl içerisinde hazır olabileceğini söylemişti.

“Bu yılın sonunda mainnetimizi açmaya hazırlanıyoruz. Bu süreç içerisinde herkesi Avalanche kodundaki bugları bulmaya ve kodun gelişimine katkıda bulunmaya davet ediyoruz”

İstanbul Blockchain Women tarafından düzenlenen etkinlikte de aslında bu konular masaya yatırılacak. Prof. Dr. Emin Gün Sirer ve Dr. Aytunç Yıldızlı hem insanların Ava Labs ile ilgili merak ettikleri şeyleri yanıtlayacak hem de projenin geleceğiyle ilgili bazı bilgiler paylaşacaklar.

Konu Ava Labs olacağı için etkinlikte dApp’ler (merkezsiz uygulama) ile ilgili konuşulacağını da varsayabiliriz. Bunların yanı sıra AvaCoin ve genel olarak token ekonomisi ile ilgili de bazı açıklamalar yapılabilir.

Etkinlik 28 Nisan Salı akşamı saat 8’de, YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Dolayısıyla yayın sırasında konuklara istediğiniz soruları yöneltebilirsiniz.

Yayın için link: bit.ly/istbcwyoutube

Blockchain Women Durmuyor

İstanbul Blockchain Women geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde etkinlik üstüne etkinlik düzenledi. Kısa süre önce yeni bir etkinlik serisine başlayan İstanbul Blockchain Women, MissTrader ve Rookie gibi sosyal medyadan tanıdığımız isimlerle oturumlar düzenledi.

İstanbul Blockchain Women bu eğitim serisinin yanı sıra bir de Use-Case adını verdiği bir seri başlattı. Bu etkinliğe 7 Nisan’da Projesium CEO’su Dr. Gökçe Phillips katılmıştı.

Eğer tüm bunlar hakkında önceden haber almak, İstanbul Blockchain Women’ın etkinliklerine katılmak isterseniz aşağıdaki adreslere göz atabilirsiniz:

Instagram:https://www.instagram.com/istanbulblockchainwomen/

Twitter: https://twitter.com/istbcw

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/istanbul-blockchain-women/

Telegram : https://t.me/joinchat/HTvSBA8d_opGI1n5R8O7fQ

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment