Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex Yeni Platformunu Tanıttı: Pulse

Popüler kripto para borsalarından Bitfinex, bugün yaptığı bir açıklama ile yeni platformu Pulse’u tanıttı. Bitfinex Pulse platformunun sosyal alım satımın geleceği olduğu ve bunun sonunda piyasaya sürüldüğü vurgulanıyor.

Bitfinex Pulse Tanıtıldı

Aslında platformun Bitfinex üzerinde alım satım yapan kişilerin etkileşime girecekleri bir yer olduğu görülüyor. Bitfinex Pulse kullanıcıları platform üzerinde kendi profillerini oluşturabilecekler ve alım satım geçmişlerini sergileyip, piyasa üzerine konuşabilecekler.

Bir kullanıcı Bitfinex Pulse üzerinde hesap oluşturup doğrulandıktan sonra söz konusu kişinin diğer yatırımcılara mesaj atabileceği ve blog gönderileri yayınlayabileceği ifade ediliyor. Platformun ilgi çekici özelliği ise bir skor tablosuna sahip olması.

Söz konusu skor/liderlik tablosunda Bitfinex kripto para borsasındaki işlemlere göre en çok kazanan veya en çok kaybeden yatırımcılar görüntülenebilecek. Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino konu hakkında yaptığı açıklamada Bitfinex Pulse platformunun yatırımcılar arasındaki işbirliğini ve bilgi alışverişini arttıracağını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment