Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

AVA Labs 50 Bin Dolarlık Ödül Dağıtıyor

Yönetici kadrosunda Emin Gün Sirer, John Wu, Kevin Seqniqi gibi tanıdık isimlerin yer aldığı AVA Labs projesinin kod temeli yayınlandı. Geliştiriciler açık kaynaklı bir şekilde yayınlanan bu kodla çeşitli testler ve denemeler yapabiliyorlar.

Bu kodun herkese açık bir şekilde yayınlanmış olması insanların bu kodu istedikleri zaman kontrol edebilecekleri anlamına geliyor. Hatta AVA Labs’in istediği şey de tam olarak bu.

Geliştiricilere Mesaj

AVA Labs ekibi geliştiricileri bu kodu incelemeye, değerlendirmeye ve koddaki hataları bulmaya davet ediyor. AVA Labs yönetimi, bu kodda bug bulan geliştiricilere 50 bin dolara kadar varan ödüller vaat ediyor.

AVA Labs’in amacı projenin gelişim sürecinde bağımsız isimlerden de destek almak ve böylece Avalanche platformunu daha hızlı, daha etkili bir şekilde geliştirebilmek.

Eğer bu alanla ilgileniyor ve yeteneklerinizi sergileyerek para kazanmak istiyorsanız siz de AVA Labs’in koduna bir göz atabilirsiniz.

Merakla Bekleniyor

Avalanche projesi özellikle merkezsiz uygulamalar (dApp) dünyasına yenilikler getirmeyi planlıyor. Avalanche platformu sayesinde insanlar kendi blockchain ağlarını geliştirebilecek, bu ağlarda kendi finansal ürünlerini/varlıklarını üretebilecekler. Kevin Seqniqi, Avalanche platformunu şöyle özetliyor:

AVA ekosistemini içinde binlerce token barındıracak tek bir ağ olarak değil de içinde kendi tokenlarını bulunduran binlerce farklı alt ağ barındıran bir sistem olarak düşünebilirsiniz.

Şu an için hala geliştirme aşamasında olan Avalanche’nin bu yılın sonlarına doğru hazır olması bekleniyor. Projenin kurucularından Emin Gün Sirer konu hakkında şu bilgileri veriyor:

Bu yılın sonunda mainnetimizi açmaya hazırlanıyoruz. Bu süreç içerisinde herkesi Avalanche kodundaki bugları bulmaya ve kodun gelişimine katkıda bulunmaya davet ediyoruz..

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment