Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

e-Money Duyurdu: NGM Token Nedir, Nasıl Alınır?

E-Money merkeziyetsiz borsa (DEX) Polkastarter ile NGM token satışı için el sıkıştı. E-Money token satışını İlk Merkeziyetsiz Borsa Arzı (IDO) şeklinde gerçekleştirecek. Peki, IDO ile ne kadar NGM satılacak ve fiyat ne olacak?

E-Money yayınladığı bildiri ile Polkastarter iş birliği kapsamında token satışını İlk Merkeziyetsiz Borsa Arzı (IDO) şeklinde gerçekleştireceğini duyurdu. E-Money yaptığı açıklamayla, gerçekleşecek olan IDO’nun kripto para borsası Polkastarter ortaklığı ile yapılmasından mutluluk duyduklarını belirtti.

E-Money IDO’su ne zaman, NGM token fiyatı ne olacak?

  • NGM token, 19 Ocak 2021 tarihinde Türkiye saati ile 14:00‘te merkeziyetsiz borsa Polkastarter‘da satışa çıkacak.
  • 300 bin adet ile sınırlı NGM tokenı IDO ile yatırımcılara sabit bir fiyattan sunulacak.
  • IDO için NGM tokenın fiyatı ise 0,50 dolar olarak açıklandı.

e-money-ngm

E-Money nedir?

Projelerini paranın bir sonraki jenerasyonu olarak tanıtan e-Money yaratıcıları, finansal hizmetlerin dijitalleşmesi ile nakdin bu yeniliğe ayak uyduramayacağına inanıyorlar. Bu sebeple geliştirilen e-Money projesi dijitalleşen bankacılık ve finans sektöründeki nakit sorununu çözmeyi hedefliyor. Kullanıcılarına kolay erişim, hız ve şeffaflık vadeden e-Money, anlık işlemler için tasarlanmıştır.

Dijitalleşen dünyada kullanım kolaylığı sağlamak isteyen e-Money, kullanıcıları için blokchain tabanlı sabitcoinler (stablecoins) sunar. E-money ağında fiat para birimlerinin dijitalleştirilmiş hali bulunabilir. Örneğin e-Money ağında euro eEUR ve dolar eUSD olarak aktarılmaktadır. Bu şekilde proje, hem günlük kullanımda hem de uluslararası transferlerde kolaylık sağlamayı amaçlar.

Ellerindeki fiat para birimini dijitalleştirmek isteyen yatırımcılar, bunu ilgili paranın e-Money halini satın alarak elde edebilirler. E-Money geliştiricileri, projenin tamamıyla KYC/AML ilkelerine uygun olarak oluşturulduğunu da belirtiyorlar.

Polkastarter borsasındaki IDO’ya nasıl katılım sağlanabileceğine ve NGM tokenın nasıl alınabileceğine dair klavuzun önümüzdeki hafta detaylı olarak açıklanması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!