Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Yatırımcılarının Beklediği Gün Geldi: FLR Token Fiyatı Belli Oldu

XRP fiyatı haftalardır içinde bulunduğu düşüş trendini bugün sergilediği ani yükseliş ile kısa bir ara verdi. XRP/USD paritesinin son 24 saat içerisinde %8 yükseliş elde etmesi, birçok yatırımcıyı şaşırttı. 5 Ocak tarihinde 3 kötü haber alan XRP yatırımcılarının bugün şaşkınlıkla izlediklerin yükselişin arkasındaki temel sebep ise Flare Network olabilir.

XRP fiyatını hareketlendiren Flare Network yine sahnede 

XRP fiyatının 0,77 dolara kadar çıkmasında rolü olduğu düşünülen Flare Network’ün airdrop programı, bir süre XRP yatırımcılarının gündeminde bir numarada yer alıyordu. Ripple’ın yatırım yaptığı Flare Network, bunun karşılığında ana ağının lansmanını yaptıktan sonra XRP yatırımcılarına 1:1 oranında FLR token vereceğini açıkladı.

Aralık ayı içerisinde XRP yatırımcılarının airdrop etkinliğini destekleyen platformlardaki bakiyelerinin görüntüsü kayıt altına alındı. Buna rağmen FLR token fiyatı hakkında bu zamana kadar bir netlik oluşmamıştı. Şimdi ise Bitrue kripto para borsasının IOU belgesini temel alan bir şekilde FLR/XRP işlem çiftini alım satıma açması, fiyatın belirlenmesini sağladı.

Bitrue borsasında FLR/XRP işlem çifti alım satıma açık 

Bitrue kripto para borsasından an itibarıyla XRP karşılığında FLR alım satımı yapılabilir. Basın saati itibarıyla 1 FLR değeri ise 0,5210 XRP yani 0,1259 dolara tekabül etmekte. Twitter’daki “XRP Army” olarak bilinen XRP yatırımcı topluluğunun tanınan isimlerinden CryptoEri, bunun hem XRP hem FLR için oldukça iyi bir haber olduğunu belirtti.

Eri, XRP yatırımcılarının oldukça şanslı olduklarını vurguladıktan sonra FLR fiyatının yaşadığı yükselişe dikkat çekti. Bitrue üzerindeki verilere göre FLR/XRP işlem çifti 0,10 seviyesinden güne başlarken 0,58 seviyesine kadar yükseldi ve yaklaşık %494 artış kaydetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!