Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Fiyatı Ana Ağ Sürümü Öncesi %11 Arttı!

Tron fiyatı bu Pazartesi, herkesin dört gözle beklediği ana ağ piyasaya sürümüne 10 gün kala, çift haneli artış rakamlarına ulaştı.

Tron Fiyatında Çift Haneli Artış

TRX tokeni Bitfinex üzerinde güne 0.0685 dolar ile giriş yapmıştı ancak bundan hemen sonra yavaş yavaş artış göstererek 0.07 dolar gibi sabit bir fiyata ulaşıp hemen ardından 0.08 dolar sınırını aşmayı başardı. Bir süre için Tron fiyatı 0.084 dolar kadar yükseldi ancak hemen ardından küçük bir düşüş yaşadı.

Bugün saat 15:00 sıralarında TRX birim fiyatı 0,0811 civarlarında seyredip 24 saatlik %11 kar elde etmişti ki bu da tokenin toplam piyasa hacmini 5.4 milyar dolar seviyesine getirmeye yetiyor da artıyor bile. Bu sayede eskiden 10. sırada olan TRON, IOTA’yı geçerek 9. sıraya yerleşmeyi başarıyor.

TRX  top 10 kripto para listesinden geçtiğimiz hafta bütün diğer kripto paraların düşüş yaşadığı süreç boyunca artış gösteren tek token olmuştu.

Bu yükseliş diğer platformlara göre koinleri birazcık daha yüksek fiyatlandıran  Güney Kore borsalarındaki yüksek ticari hacme sahip işlemlerden kaynaklanmakta. Şu an için Seul merkezli Upbit ve Bithumb bünyesindeki  TRX/KRW piyasaları tokenin 811 milyon dolar günlük hacminin %43’üne sahip.

İlginçtir ki Tron’un en büyük itibari para olmayan eşi ise BTC ki bu TRX’in Ethereum blockchaini üzerinde çalıştığı göz önüne alınırsa biraz garip gelebilir.

Tron Ana Ağı 31 Mayıs Tarihinde Piyasaya Çıkacak

Tron’un tek günlük kayda değer artışının nedeni tam olarak bilinmese de bunun on gün sonra gerçekleşecek olan ana ağ güncellemesinden kaynaklanması üzerinde düşünülmesi gereken güçlü bir seçenek.

İlk 10 arasında yer almasına rağmen Tron’un gerçek ağı henüz piyasaya çıkmadı ve TRX şu an için ERC-20 tokeni olarak işlev görmekte. Bunun 31 Mayıs tarihinde Tron ana ağının planlandığı gibi piyasa çıktığı zaman değişeceği tahmin ediliyor.

Yatırımcılar gayet anlaşılır bir şekilde ana ağ sürümünün çok olumlu katkılar sağlayacağını ve tokenin kısa dönemli bir değer artışına gideceğini düşünmekte. Uzun dönemli başarısı ise projenin ne denli ileriye gidebileceğine bağlı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment