Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano Ekibi, Yeni Düzenlemeler İçin Çalışıyor

Cardano’da ağ güncellemeleri ve test süreçleri son sürat devam ediyor. Projenin başındaki isim CEO Charles Hopkins ile birlikte, diğer teknik ekip üyeleri ve pazarlama ekipleri; tüm güncellemeleri dünya çapında anlatabilmek için var güçleri ile çalışıyor.

Cardano Docs’da yeni cüzdan güncellemelerinin şu aşamada erişilebilir olduğu belirtilirken; bununla birlikte bazı kısımların ise halen çalışıldığı ve müşteriler ile buluşmadan önce biraz daha üzerinde durulacağı belirtildi.

Cardano ekibinin cüzdan ile ilgili önemli güncellemeler yaptıkları belirtilirken; bu süreçte kriptografi ve dağıtık defter teknolojisinin nimetlerinden faydalandıkları da gelen haberler arasında. Bilindiği üzere kripto para cüzdanları, tüm bu sektörün işleyebilmesi için çok önemli bir esansiyel ürün ve Cardano ekibi, bu konuya büyük bir önem veriyor.

Cüzdanın şu aşamada V1 güncellemesi hazır durumda ancak daha ileri seviye görevlerin ve özelliklerin ekleneceği cüzdan şemasının ise 1.2 güncellemesi ile müşteriler ile buluşması bekleniyor. Bu versiyonda bazı hataların ve bugların da düzeltilmesi bekleniyor.

Cardano ekibinin çeşitli buglar üzerinde çalışmaya ve bunları çözmeye uğraştıkları belirtilirken, özellikle müşterilerin sıfır görülen ama aslında öyle olmayan bakiyelerinin çözümünü de sunmayı bekledikleri belirtildi. Ekibin bu konu üzerinde yoğun mesai harcadığı ve çözüme yaklaştığı da belirtiliyor.

Özellikle akıllı kontratların işlemesi sürecinde de çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiği ifade edilirken, model üzerinde de soru cevap sistemi ile geri bildirimlerin toplandığı ifade edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment