Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dubai’deki Şirket 750 Milyon Dolarlık Bitcoin Satacak

Dubai merkezli kripto para yatırım şirketi FD7 Ventures, 750 milyon dolar değerinde Bitcoin satacağını açıkladı. Şirket, satılan Bitcoin’lerin yerine Polkadot (DOT) ve Cardano (ADA) alacak.

Yönetimi altında 1 milyar dolarlık varlık bulunan FD7 Ventures, Bitcoin satışını 30 gün içinde gerçekleştirecek. Şirket, portföyünü çeşitlendirmek isteyen müşterileri için Polkadot ve Cardano’nun daha iyi bir tercih olabileceğini ifade ediyor.

“Bitcoin’in bir faydası yok”

Şirket genel müdürü Prakash Chand, Bitcoin’in bir faydası olmadığına inandığını açıkladı. Chand, “Bitcoin piyasaya çıkmış ilk kripto para olabilir. İnsanlar onun bir değer deposu olduğunu söylüyor da olabilir ancak bana kalırsa Bitcoin’in bir işlevi yok.” dedi.

Bu altcoinler bitcoin’i geçecek

Prakash Chand; Ethereum, Polkadot ve Cardano’nun birkaç yıl içinde Bitcoin’i geride bırakacak kadar değerleneceğini iddia ediyor. Chand’a göre, bu 3 kripto para gelişen internetin temelini oluşturacak. Genel müdür, bu iddiasını desteklerken kripto para sektörünün başarılı uzmanlarıyla vakit geçirmiş olmasını örnek gösterdi. Yapılan duyuruda adı geçen kripto para uzmanları arasında Polkadot kurucusu Gavin Wood ve Cardano kurucusu Charles Hoskinson bulunuyor.

FD7 şirketi hakkında

12 Şubat’ta kurulan FD7 şirketi, portföyünü çeşitlendirmek isteyen kripto para kullanıcılarına hizmet veriyor. Şirket; blockchain, web 3.0 ve kripto para alanlarındaki projelere odaklanmayı hedefliyor.

“2011 yılından beri kripto para sektörünün nasıl büyüdüğünü gördük. Talep giderek artıyor. Sektör büyüdükçe bazı riskler ortaya çıkıyor ve insanlar güvenilir yatırım alternatifleri arıyor. Biz de müşterilerimize risksiz ve güvenli bir yatırım deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!