Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Verilerine Dikkat: Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Tepe Sinyali Olabilir!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance üzerindeki vadeli işlem verileri, lokal bir tepeye işaret ediyor olabilir.

On-chain analiz platformu CryptoQuant yazarı, kripto para borsası Binance üzerindeki bireysel yatırımcıların vadeli işlem hareketlerini inceledi.

Binance üzerindeki fonlama oranlarındaki artışa dikkat çeken analist, long (uzun) yönlü pozisyon miktarındaki artışın lokal bir tepeye işaret ettiğini vurguladı.

Daha önce yaşanan benzer tabloların ardından kısa vadeli olsa da düşüşler görüldüğünü belirterek yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı:

Binance bireysel bazlı müşterilere sahip en iyi borsalardan biri olduğu için, bu veri bireysel yatırımcıların uzun pozisyonlar oluşturmaya başladığına işaret eder. Geçmişte, Binance uzun pozisyonlarındaki artış genellikle yerel bir zirve anlamına gelmişti.

Cuma günü açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinin ardından ciddi bir yükselişe geçen kripto para piyasası beraberinde long pozisyon iştahını da artırdı. CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %9 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 64.200 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!