Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Listeledi: Terra Virtua Nedir?

Binance’in listelediği Terra Virtua (TVK), gün içinde 0,92 dolara çıkarak ATH yaptı. Peki Terra Virtua ve TVK token nedir?

Terra Virtua (TVK), aylık grafikte %398, haftalık grafikte ise %53 oranında değer kazandı. TVK, günlük bazda gördüğü %6 artışla birlikte tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,92 dolara çıktı.

Piyasa değeri 47 milyon dolar olan TVK tokenın 24 saatlik zaman diliminde gördüğü işlem hacmi 70 milyon dolar.

terra-virtua-tvk
Kaynak

Terra Virtua ve TVK nedir?

Terra Virtua; blockchain tabanlı, oyun ve film gibi eğlence hizmeti odaklı bir NFT pazaryeridir. Kullanıcılar, Terra Virtua ağında bulunan dijital koleksiyon ürünleri ile alım-satım işlemleri yapabilir. Ekosistem; bilgisayar, mobil, web, AR ve VR platformlarının tümünü kapsar ve bu platformlarla etkileşime izin verir.

VR özelliğiyle ön plana çıkan Terra Virtua; canlı etkinlik yayınları, sinema, e-spor turnuvaları gibi birçok yayına ev sahipliği yapar. Gamerlar için fırsatlar sunan platform, farklı oyun platformlarındaki ödeme sınırlamasını kaldırır. Böylece, kullanıcılar sınırsız ödeme imkanıyla ağ üzerinde oyun oynama ve oyun içi ödül kazanma avantajı elde eder. Ayrıca şirketin ortakları arasında; Unity, Epic Games, Unreal Engine, Big Immersive gibi firmalar bulunmaktadır.

Ağın yerel tokenı olan TVK, ekosistemdeki ekonomik faaliyetlerin temelinde bulunur. Terra Virtua pazaryerinde bulunan ürünler, TVK token ile alınıp satılır. Canlı yayın izlemek, turnuvalara katılmak, oyun oynamak gibi faaliyetlerde TVK token ile ödeme yapılır. Staking mekanizması bulunan Terra Virtua’da kullanıcılar ödül kazanmak, çeşitli ayrıcalıklardan yararlanmak, NFT kazanmak gibi birçok getiri imkanı için TVK ile staking yapabilirler. TVK tokenın toplam arzı 1.2 milyar olurken dolaşımdaki arzı 88 milyondur. TVK bulunan borsalar arasında; Binance, UniSwap, BitMax, Bilaxy, AEX, Gate.io vardır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!