Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Kripto Para Cüzdanının Fiyatı 600 Dolardan Başlıyor

Kripto para cüzdan şirketi Gray, yeni donanım cüzdanlarını tanıttı. Cüzdanların fiyatı 600 dolardan başlıyor.

Singapur merkezli Gray’in 1.500’den fazla altcoini destekleyen Corazon isimli yeni kripto para cüzdan serisi görüntüleriyle ön plana çıkıyor. TechRadar haberinde, Gray’in yeni cüzdanlarının SatoshiLabs’in Trezor Model T’den daha iyi bir güvenlik sağlamadığı bilgisi yer alıyor. Bu durumda, Corazon serisi görsel kaygı güden kullanıcılar için daha uygun olabilir.

Gray, havacılıkta kullanılan alüminyumdan üretilen kripto para cüzdanlarının darbelere karşı dayanıklı ve sağlam olduğunu ifade ediyor.

kripto-para-cüzdanı
Rose Gold titanyum kaplama cüzdan modeli. Kaynak

Model fiyatları değişiklik gösteriyor

Corazon serisinin en düşük fiyatlı cüzdanları alüminyum kaplama olanlar. Kırmızı, mavi, mor ve siyah renk seçenekleri bulunan alüminyum cüzdanların fiyatı 600 dolar. Titanyum kaplama modellerin de olduğu seride fiyatlar daha yüksek. Siyah, rose gold, altın gibi renk seçenekleri bulunan titanyum cüzdanların fiyatı 1.000 – 2.000 dolar arasında değişiyor.

Trezor Model T fiyatı ise 159 euro (193 dolar).

Corazon serisinin özellikleri

Cüzdanlar, binden fazla kripto para desteği sunuyor ve dijital hesapların şifrelerini saklama özelliğine sahip. Açık kaynak koduyla üretilen modeller için kullanıcılar güvenlik açığı arayabilir veya ürünler için iyileştirme önerisinde bulunabilir. Cüzdanlarda 12 kelimeden oluşan yedekleme kod sistemi bulunmaktadır. Bu kod ile cüzdandaki tüm varlıklar yedeklenebilir.

Cüzdanların yapıldığı malzemenin üst sınıf alüminyum ve titanyum olduğu ve böylece ürünlerin çok hafif olduğu da belirtilen diğer özellikler arasında. Bitcoin Vakfı’nın kurucu üyesi ve girişimci Charlie Shrem, Gray’in Corazon model cüzdanı için bir video paylaşmıştı. Cüzdanın kutusunu açtığında ürünün harika göründüğünü ve eldeki hissinin çok iyi olduğunu belirtti. Ağırlığını ölçen Shrem, Corazon cüzdanının 65 gram olduğunu gösterdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!