Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin’de Büyük Tedirginlik Yaşanıyor: Arzın Yüzde 84’ünü Ekip Kitlemiş!

Cyber ​​Capital kurucusu Justin Bons, Sui (SUI) ekibine çok sert eleştiriler yöneltti.

Justin Bons kısa süre önce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Sui ekibini yerden yere vurdu. Toplamda 8 milyardan fazla Sui’nin stake edildiğini ve bu varlıkların %84’ünden fazlasının kurucu ekip tarafından tutulduğunu belirten Bons, ortada çok büyük bir tekelleşme ve risk olduğunu vurguladı.

Sui ekibinin elindeki bu arzınherhangi bir kilitlenme süresi ve yasal garanti süresinin bulunmadığını ifade ederek olası bir satış durumunda SUI fiyatının paramparça olabileceğini ima etti.

Justin Bons açıklamasının devamında Sui’nin aşırı merkezileşmiş bir yapıya sahip olduğunu belirtirken yatırımcılarını dikkatli olmaları konusunda uyardı:

SUI, 10B milyarlık sınırlı arza sahip olduğunu iddia ediyor ve bunların %52’si 2030’a kadar “tahsis edilmemiş” olacak Sorun şu ki şu anda 8 milyardan fazla SUI stake ediliyor!Stack arzının %84’ünden fazlası kurucuların elinde! SUI merkezileştirilmiştir. Kurucular arzın ÇOĞUNLUĞUNU kısıtlamalar olmadan ve SIFIR yasal garanti olmadan kontrol ediyorlar!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!