Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Morgan Creek Digital Kurucu Ortağı: Dogecoin Bitcoin İçin Bir Reklam Kampanyası

Morgan Creek Digital kurucu ortağı Jason Williams, Dogecoin’in Bitcoin için bir reklam kampanyası olduğunu söyledi. Williams, Dogecoin’e hala güldüğünü belirtiyor.

Jason Williams ve Gokhshtein Media CEO’su David Gokhshtein, Fox Business’ın konuğu oldu. Sunucu Charles Payne, konuklara Dogecoin hakkında sorular yöneltti. Son dönemde rekor kıran ve piyasa değerini 90 milyar doların üzerine çıkaran Dogecoin hakkında konuklardan farklı yanıtlar geldi.

“Her yol Bitcoin’e çıkar”

Morgan Creek Digital kurucu ortağı, en büyük 4 kripto paradan biri haline gelen Dogecoin’in, Bitcoin için bir “reklam kampanyası” olduğunu söylüyor. Dogecoin’in işlevinin insanları borsalara getirmek ve bu sayede insanlara kripto paraları tanıtmak olduğunu dile getiren Williams, “Her yol Bitcoin’e çıkar.” dedi.

Dogecoin toksik değil 

Elon Musk, Türkiye saatiyle pazar günü sabaha karşı Saturday Night Live programına katılacak. David Gokhshtein, bu programın ardından DOGE’da bir miktar satış ve dip görüleceğini söyledi. Fakat DOGE topluluğunun çok güçlü olduğunu dile getiren Gokhshtein, Dogecoin’in etrafındaki atmosferin eğlenceli olduğunu, toksik olmadığını söyledi.

Ayrıca CEO, Dogecoin’in benimsenmesinde artış olduğunu ifade etti.

Sırada yeni bir büyük kripto para var mı?

Sunucu, “İnsanlar Bitcoin dışında büyük bir şey arıyor.” diyerek konuklara büyük oranlarda artış görebilecek başka bir kripto paraların olup olamayacağını sordu. Williams, buna kesinlikle katıldığını ancak bu paraların spekülasyona dayalı olacağını ifade etti.

Williams, spekülasyon sonucu fiyatı artan kripto paraların yükseldikleri gibi düşeceğini söyleyerek her yolun Bitcoin’e çıkacağı düşüncesini tekrarladı.

David Gokhshtein ise büyük oranda artış gösterebilecek birçok kripto paranın olduğunu ancak yüksek risk teşkil edeceklerini söyledi. Spekülasyon konusunda Williams’a katılan Gokhshtein, Dogecoin gibi kripto paraların insanları eğittiğini belirtti.

Dogecoin (DOGE), hafta içerisinde yükseliş ivmesi kazandı ve 0,731 dolara kadar çıkarak ATH gördü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!