Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2021’de Babylons ($BABI): Bir Yıllık İnceleme

NFT pazar yeri Babylons, 2021 yılı boyunca gerçekleştirdiği etkinlikleri ve istatistiklerini paylaştı.

Babylons projesi, 2021 yılının şubat ayında Babylons web sitesini BSC ağında test etmek ve BSC ağında ilk resmi NFT’lerini üretmek gibi basit adımlarla başladı. Bu adımlardan sonra herkese açık olan “app.babylons.io” platformu kuruldu.

NFT pazar yeri olarak dApp lansmanlarını kutlamak için Babylons Genesis NFT koleksiyonunu başlattı. Üretilen koleksiyonun nerdeyse yarısı dünyanın farklı bölgelerindeki bireysel sanatçılar tarafından mint’lendi.

BSC mainnet’inde kurulan dApp’ten sonra hiç para toplamadan akıllı sözleşmeleri için denetim başvurusunda bulunan Babylons ekibi, 6 hafta içerisinde denetimin tamamlandığını bildirdi.

ChainBoost ve Trustpad’de ön satışı gerçekleştirilen Babylons Governance Token (BABI) iki platformda da yoğun talep gördü ve çok hızlı bir şekilde tükendi.

BABI token önce ApeSwap’ta ardından PancakeSwap’ta listelendi.

Halihazırda BABI token stake edenler yıllık faiz alabiliyor ve yapılan IDO ve INO etkinliklerine katılım sağlayabiliyor.

BABI token geçtiğimiz yıl MEXC borsasında ve bu yılın hemen başında Bitexen’de listenledi. Bu borsalardaki işlem çiftleri yaklaşık olarak günlük 1.5 milyon dolarlık işlem hacmine ulaşıyor. BABI token’ın güncel verileri CoinMarketCap ve CoinGecko’dan takip edilebilir durumdadır.

Sosyal mecralarda 200.000’den fazla takipçisi bulunan Babylons, sadece sosyal medyada değil, yıllık NFT işlem hacmi ve pazar yeri aktifliği konusunda da güzel sonuçlar elde etti.

100’den fazla ortağının %70’inden fazlası GameFi alanından olması Babylons’u Binance Smart Chain’deki en büyük oyun koleksiyoncusu yapıyor.

Etkinliklerle dolu bir yıl geçiren Babylons, paylaştıkları blog yazısında 2021 yılında yaptıklarının özetine de yer verdi.

Babylons x İstanbul Sanat ve Antika Fuar’ı gerçekleştirildi. 300’den fazla NFT eseri sergilendi ve İstanbul’da 30.000’den fazla kişi bu etkinliğe katıldı.

Babylons bu yıl içerisinde BSC’de 1 numaralı NFT platformu olmayı başardı. Anlaşmalar ve NFT satışları sayesinde bu yıl yaklaşık 19 milyon dolar gelir elde ettiklerini belirtti.

Babylons’un stake pool’ları tekrardan aktif olduğu gibi, Yarloo, Gami, Talecraft, Heroes TD ve Age of Tanks gibi platform üzerinde IDO’su düzenlenen token’lar ise yüksek fiyatlara ulaştı.

Babylons’da yılın en’leri;

Bu yıl en çok satan INO: 970 BNB’lik satışıyla World of Defish oldu.

Bu yıl en çok satan IDO: 100.000 dolarlık CHICKS satışıyla SolChicks oldu.

En Pahalı arazi satışı: 50 BNB’lik satışıyla Wanaka oldu.

En hızlı tükenen INO ise: 90 dakikada 180 bin dolarlık satılan Blockchain Monster Hunt oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!