Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 4 Altcoin İçin Kritik Risk Açıklaması: Delist Edecek Mi?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 4 altcoin için kritik bir açıklama yaparak kara listeye aldığını duyurdu.

Binance 4 Ekim tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, Beta Finance (BETA), BarnBridge (BOND), WaltonChain (WTC) ve NEM (XEM) için önemli bir açıklama yaptı.

Binance söz konusu altcoinleri, düzenli yapılan incelemeler sonucunda diğer kripto para birimlerine kıyasla oldukça yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve risk barındırdığını belirtmek adına “Monitoring Tag” etiketi altında bulunduracağını belirtti. Borsa bu etiketi bir nevi “kara liste” olarak kullanıyor.

Binance tarafından yapılan açıklamada, bu şekilde etiketlenmiş kripto paraların alım-satıma açık olması için her 90 günde bir yapılan testleri geçmesi gerektiği belirtildi. Binance bu inceleme sırasında ekibin projeye bağlılığı, geliştirme düzeyi ve kalitesi ayrıca kripto paranın işlem hacmi ve likiditesi eğer bir blockchain ise ağın güvenliği gibi kriterleri dikkate alıyor.

Monitoring Tag etiketi içerisinde yer alan diğer kripto paralar ise şunlardır:

FTT, ELF, JASMY, LOOM, ARK, OMG, LINA, REN, MULTI, MLN, WRX, CREAM, VGX, AKRO, BTS, GFT, AMB, TORN, OAX, DREP, PNT, PERL ve OOKI.

Duyuruda, söz konusu tokenların üzerinde bir risk uyarısı olacağı ancak herhangi bir hizmetin ya da alım-satımın etkilenmeyeceği belirtildi.

Delist edecek mi?

Binance 90 günlük periyotta kripto paraların testleri geçememesi durumuyla alakalı bir açıklama yapmadı. Ancak borsanın söz konusu etiket içerisinde yer alan altcoinleri bu süreç içerisinde testi geçememesi ve herhangi bir gelişme göstermemesi durumunda delist edebileceği düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!