Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKX BlackRock ile İş Birliği İçerisindeki Altcoin’i Listeledi: Fiyat Yükseliyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan OKX, BlackRock ile iş birliği içerisindeki altcoin’i listeleyecek. 

OKX resmi web sitesi üzerinden 29 Temmuz Pazartesi günü yaptığı açıklamada, dünya devi ve Bitcoin (BTC) ETF ihraççısı BlackRock ile iş birliği içerisinde bulunan Ondo’yu (ONDO) listeleyeceğini duyurdu.

Para yatırma işlemlerinin bugün TSİ 10.00 itibarıyla halihazırda başladığını belirten OKX, ONDO‘yu TSİ 29 Temmuz saat 11.00’de ONDO/USDT işlem çifti ile spot alım-satıma açtı.

OKX ayrıca ONDO para çekme işlemlerinin 30 Temmuz saat 13.00‘te başlayacağını belirtti. OKX risk uyarısı da yaparak bazı verilerin kendi taraflarından değil de üçüncü taraftan alındığını vurguladı.

Gerçek dünya varlıklarını (RWA) tokenlaştırmaya odaklanan Ondo Finance, geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolar barajını aşan BUILD projesi için BlackRock ile iş birliği içerisinde bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre ONDO, listeleme haberi ile birlikte yükselişe başladı. ONDO, 1.01 dolar seviyelerinden %4 yükseliş ile 1.045 dolara kadar yükselirken haber sırasında 1,042 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!