Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kendi Ürettiği Meme Coin Turnayı Gözünden Vurdu: 3 Solana ile 2,85 Milyon Dolar!

Meme coin ürettikten sonra kendi meme coin’ine yatırım yapan geliştirici 500 dolarını milyonlara çevirdi.

Neiro isimli bir meme coin’in geliştiricisi coin’i piyasaya sürdükten hemen sonra yaptığı hamleler ile ufak miktardaki yatırımını milyon dolara çevirmeyi başadı. Geliştirici token’ı ürettikten hemen sonra 500 dolarlık 3 SOL karşılığında ürettiği token’dan satın alarak milyonerliğe ilk adımını atmış oldu.

Gerçekleştirdiği alım işlemi ile birlikte 3 sol karşılığında 97.5 milyon $Neiro token satın alan geliştirici daha sonrasında bu token’ları farklı cüzdanlara dağıttı. Akabinde ise gerçekleştirdiği tüm işlemler sonucunda 3 SOL’lük token’ları 15.508 SOL karşılığında takas etmiş oldu.

Tüm bunların sonucunda 2.85 milyon dolarlık kar elde eden geliştirici, keyiflenmiş olacak ki 10 milyon $Neiro’yu ölü bir cüzdana gönderdi. Ayrıca geliştiricinin cüzdanında 19,5 milyon $Neiro‘luk yani 1.8 milyon dolara karşılık gelen token bulunuyor.

Doge’nin sahibi tarafından evlat edinilen köpek

Neiro ismi DOGE’nin sahibi tarafından evlat edinilen köpeğin kendisinden geliyor. Evlat edinilen bu köpekten esinlenerek piyasaya sürülen meme coin, geliştiricisine milyonlar kazandırırken token’da farklı yatırımcılar işlem yapmaya devam ediyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!