Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Bir Altcoin’e Yoğun İlgi: Hem Yatırım Hem Destek Geldi!

Kripto para borsası Binance tarafından oluşturulan yatırım şirleti Binance Labs, bir altcoin projesine yoğun ilgi gösterdi.

Binance Labs, Binance Labs Kuluçka Sezonu 6 aracılığıyla Monad ağındaki MEV destekli likit staking çözümlerine odaklanan bir proje olan aPriori’ye yatırım yaptığını duyurdu.

Henüz piyasaya sürülmemiş bir altcoin projesi olan aPriori, Monad’ın ağını merkeziyetsiz hale getirmek ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için Monad’da MEV destekli bir likit staking platformu yaratmaktadır.

Mevcut olarak yazılım geliştirme ve operasyon çalışmalarına devam eden ekibin 2024 yılı içerisin piyasa bir altcoin ve platform sürmesi bekleniyor.

Binance Kurucu Ortağı ve Binance Labs Başkanı Yi He, potansiyel taşıyan projelere her zaman erkenden yatırım yapmak istediklerini dile getirdi:

Binance Labs, aPriori’nin MEV destekli likit staking çözümlerine öncülük etme vizyonunu desteklemekten gurur duyuyor. Her zaman potansiyeli olan erken aşamadaki projeleri arıyoruz ve bu yatırım, bir sonraki dalgayı yönlendiren öncü projeleri destekleme kararlılığımızı gösteriyor. Blockchain inovasyonu ve aPriori’nin manzarayı yeniden tanımlamasını görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!