Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON Kurucusu Justin Sun Tasfiye Mi Oldu: 1 Milyarlık Ethereum İşlemi Gündemde!

Ethereum özelindeki %22’lik düşüş TRON kurucusu Justin Sun’ı da vurdu.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre Justin Sun, Ethereum fiyatında yaşanan düşüşlerle birlikte 280 milyon dolar kaybetti.

Sun 8 Şubat 2024’ten bu yana, 3 cüzdan aracılığıyla tahmini maliyeti 1,15 milyar dolar olan 377.590 ETH alımı gerçekleştirdi.  Sun’un Ethereum özelindeki alım fiyatı ise 3.051 dolar olarak kayıtlara geçti.

Yaşanan düşüşlerle birlikte Ethereum fiyatı 2.270 dolara kadar geriledi.

Sun yalanladı, pozisyon açmıyorum dedi

Sun’ın Ethereum alımlarının bir vadeli işlem pozisyonuna taşındığını belirten ve bu düşüşlerle birlikte dev bir tasfiyenin gerçekleştiğini söyleyenler oldu.

Fakat Justin Sun bu iddiaları yalanladı ve kaldıraçlı ticaret stratejilerine nadiren başvurduğunu söyledi:

Pozisyonlarımızın tasfiye edildiği yönündeki söylentiler asılsızdır. Kaldıraçlı ticaret stratejilerine nadiren katılıyoruz çünkü bu tür ticaretin sektöre önemli bir fayda sağlamadığına inanıyoruz. Bunun yerine staking, node çalıştırma, projeler üzerinde çalışma ve proje ekiplerinin likidite sağlamasına yardımcı olma gibi sektöre ve girişimcilere daha fazla destek sağlayan faaliyetlerde bulunmayı tercih ediyoruz.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %22 ydeğer kaybeden Ethereum, yazım esnasında 2.280 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!