Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Solana Tabanlı Altcoin’e Yatırım Yaptı: Sektörü Domine Edebilir!

Kripto para borsası Binance tarafından oluşturulan yatırım şirketi Binance Labs, Solana (SOL) tabanlı altcoin projesine yatırım yaptığını duyurdu.

Binance Labs, Solayer’a yatırım yağtığını açıkladı. Borsa tarafından 8 Ağustos günü paylaşılan duyuruda, bu yatırımcıların Solana re-staking ekosistemi için yapıcı sonuçlar doğuracağına yer verildi.

Solayer, Solana ağındaki kullanıcıların re-staking yapmasına olanak tanımaktadır. Solayer ayrıca, katman 1’in (L1) güvenliğini sağlarken aynı zamanda gelişmiş ağ bant genişliği ile on-chain merkeiyetsiz uygulamaları (dApp’ler) güvence altına almayı hedeflemektedir. Amaçları, Solana’daki dApp’lere blok alanını güvence altına alma ve işlem katılımına öncelik verme olasılığını artırmaktır.

Konu hakkında açıklamada bulunan Binance Kurucu Ortağı ve Binance Labs Başkanı Yi He, Solayer’ın ekosistem içerisinde kısa sürede baskın bir oyuncu haline geldiğini belirtti:

Binance Labs, kripto ekosistemlerinin büyümesini hızlandıran erken aşama projeleri desteklemeye kararlıdır. Solayer, Solana ekosisteminde baskın bir oyuncu olarak ortaya çıktı ve ekosistemi daha canlı hale getirme yolculuklarında onlara katılmaktan heyecan duyuyoruz.

DeFiLlama verilerine göre Solayer piyasaya sürüldükten 60 günden biraz daha kısa sürede, Solana’daki 13. en büyük protokol haline geldi. Ayrıca 150 milyon dolardan fazla TVL topladı ve 70.000’den fazla benzersiz kullanıcı çekmeyi başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!