Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Kripto Para Balinası Altcoinler İçin 75 Milyon Dolar Hazırladı!

Kripto para piyasasının dev aktörü Cumberland, 75 milyon dolarlık işlemiyle dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre piyasa yapıcı Cumberland, 12 Ağustos günü harekete geçti. Piyasa yapıcı önce Tether hazinesinden 75 milyon USDT aldı ve ardından tüm bu bakiyeyi Kraken, Bitfinex gibi borsalara aktardı.

Piyasa yapıcıların düşüş yaşandığı bir dönemde bu gibi işlemler yapması daha öncesinde pozitif etki yaratmıştı. Piyasaya Cumberland gibi firmalar aracılığıyla enjekte edilen bu nakit, günün sonunda altcoinlere akıyor ve bu durum hacim açısından pozitif bir etki yaratıyor.

Wintermute ve Cumberland gibi piyasa yapıcılar genellikle Bitcoin ve Eehereum gibi dev kripto paralara değil, düşük piyasa değerine sahip altcoinler üzerinde etki yaratıyor.

Bu strateji, piyasa yapıcıların risk yönetimi ve getiri potansiyelini optimize etme amacıyla yaptığı bir hamle olarak görülmektedir. Altcoinlerdeki bu tür likidite enjeksiyonları, genellikle hacimlerde ani artışlara ve fiyat dalgalanmalarına yol açabilir.

Cumberland’ın gerçekleştirdiği bu büyük işlem, piyasa analistleri ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilmekte, altcoin piyasasında yeni bir hareketlilik dalgası beklentisi yaratmaktadır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!