Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Launchpool İçin Seçtiği Telegram Bağlantılı Altcoin’i Açıkladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 56. Launchpool projesi için hangi altcoin’i seçtiğini duyurdu.

Binance 13 Ağustos tarihinde yayınladığı duyuruda, kazanmak için Telegram bağlantılı kripto para projesi Toncoin’i (TON) 56. Launchpool projesi olarak seçildiğini açıkladı.

Verilen bilgilere göre Launchpool kullanıcıları, 15 Ağustos tarihinden itibaren 20 gün boyunca farming yapabilecek. TON kazanmak isteyen kullanıcıların BNB veya FDUSD stake etmesi gerekecek.

Binance Süper Kazanç tanıtıldı

Ayrıca kullanıcılar Binance Süper Kazanç adı verilen yeni kazanç şekline bu Launchpool ile erişebilecek:

Binance ayrıca, kullanıcıların listelendikten hemen sonra seçilmiş yeni listelenmiş tokenlarla Özel APR kazanmalarının yeni bir yolu olan Binance Süper Kazanç’ı duyurmanın heyecanını yaşıyor. Kullanıcılar Özel APR’nin keyfini çıkarmak için TON’u Basit Kazanma Kilitli Ürünlere kilitleyebilirler.

Toplam arzı 5,1 milyar olan TON’un 7,6 milyon TON’luk kısmı Launchpool’da ödül olarak dağıtılacak. Ayrıca piyasaya tokenın tüm arzı sürülecek. Ödül programına 2 farklı havuz yer alacak ve BNB havuzunda ödülün %80’i FDUSD havuzunda ise %20’si bulanacak.

BNB stake eden kullanıcılara 1,3 milyon TON, FDUSD stake eden kullanıcılara ise 239 bin TON payı ayrıldı.

Binance web sayfasının 24 saat içerisinde hazır olacağını söyledi.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak ve yeni Launchpool projesinden ödül kazanmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!