Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in Boğa Koşusu 2025’e Kadar Devam Edebilir

Bitcoin’in 2024’teki boğa rallisinin, ağırlıklı olarak kurumsal yatırımlarla desteklendiği ve bu nedenle 2025’in üçüncü çeyreğine kadar sürebileceği aktarıldı.

Bitcoin’in 2024’teki boğa koşusunun temel olarak kurumsal yatırımlarla desteklendiği ve bu durumun fiyatların bir sonraki yükseliş aşamasının anahtarı olabileceği vurgulandı.

Son dönemde yaşanan Bitcoin düzeltmesine rağmen, kripto paranın boğa rallisinin bir yıl daha devam etmesinin mümkün olduğu aktarıldı. Bybit ve BlockScholes tarafından hazırlanan ve Cointelegraph ile paylaşılan bir rapora göre, Bitcoin’in fiyatının mevcut dipten zirveye oranına dayanarak 350 gün daha yükselebileceği belirtildi.

Raporda, önceki döngülerdeki oranlara kıyasla mevcut oranın oldukça düşük olduğu ve bu nedenle rallinin devam edebileceği vurgulandı.

Bitcoin’in şu sıralar 510 milyar dolarlık bir piyasa satışından toparlanmaya çalıştığı aktarıldı. Fiyatın, 63.000 doların altına düştüğünde, halving sonrası büyüme yolundan sapmış olduğu, ancak 2024 sonuna kadar bu trend çizgisine geri dönmesinin, Bitcoin’i 100.000 dolara doğru ilerletebileceği belirtildi. Bu tahminin, önceki Bitcoin halving döngülerine dayandığı vurgulandı.

Bitcoin Boğa Döngüsünün İkinci Aşamasında: Bybit

Bybit’in baş teknoloji yazarı Nathan Thompson’a göre, Bitcoin’in şu anda boğa döngüsünün ikinci aşamasında bulunduğu belirtildi.

Thompson, bu aşamayı tarihi grafiklere dayandırarak şöyle açıklıyor: “Döngünün başında, Bitcoin’in spot fiyatının önceki döngüde kaydedilen en yüksek değere geri döndüğü gözlemlendi. Ardından, bu değerin üzerine çıkarak yeni, keşfedilmemiş yüksek fiyat seviyelerine ulaşıldığı vurgulandı.” Thompson’ın analizinin, ünlü kripto analisti Rekt Capital gibi diğer uzmanlarla da örtüştüğü aktarıldı.

Rekt Capital’in, Bitcoin’in mevcut boğa döngüsünün %42,5’inin tamamlandığını düşündüğü belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!