Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2018’de Bitcoin Dibini Tahmin Eden Analist Yine Konuştu: Altcoin Alma Zamanı!

Kripto para dünyasında geniş bir takipçi kitlesine sahip olan ve 2018’de Bitcoin’in dip seviyesini doğru tahmin eden ünlü analist, Bitcoin (BTC) konusunda iyimser açıklamalarda bulundu.

Takma adıyla tanınan kripto stratejisti Bluntz sosyal medya platformu X’teki 269.300 takipçisine, Bitcoin’in dört saatlik grafikte ABC düzeltme hareketini tamamladıktan sonra muhtemelen dip seviyeyi gördüğünü düşündüğünü belirtti.

Bluntz, yükseliş trendindeki varlıkların üç dalgalı bir düzeltmeyi tamamladıktan sonra ralliye başladığını öne süren Elliott Dalga teorisinin başarılı bir uygulayıcısı olarak biliniyor.

Analist, Bitcoin ve Ethereum hakkında şu yorumu yaptı:

Bitcoin’de şimdiye kadar net bir üç dalga hareketi gördük ve bu hareketin daha yüksek bir dip oluşturduğunu düşünüyorum. Favori coinlerinizi almak için doğru zaman. Ethereum, bana göre burada bir kırılmaya hazırlanıyor gibi görünüyor.

Bluntz’un analizine göre, Bitcoin’in 68.000 dolara kadar yükselebileceği öngörülüyor. Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin, son 24 saatte %3,74 artışla 59.320 dolardan işlem görüyor.

Analistin dikkat çektiği bir diğer kripto para ise en büyük akıllı kontrat platformu Ethereum (ETH). Bluntz, Ethereum’un yükselen üçgen formasyonu içinde işlem gördüğünü ve bu formasyonun genellikle yükseliş sinyali verdiğini belirtti.

Yükselen üçgen formasyonu, daha yüksek dipler ve yatay bir üst trend çizgisi ile karakterize edilen bir formasyon olup, direnç seviyesini temsil eder.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.598 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!