Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ile Ortak İşe İmza Atacağı Söylenen Altcoin, Aniden Yükselişe Geçti!

ChainGPT ve Binance’in “CGPT” ödülleri kazanılabilecek bir kampanya başlatacağına dair doğrulanmamış bir iddia ortaya atıldı.

Kripto para haber platformu BWENEWS tarafından Twitter’dan paylaşılan ancak henüz doğrulanmamış bir habere göre blockchain teknolojisi ve kripto para birimleri için tasarlanmış gelişmiş bir yapay zeka modeli ChainGPT (CGPT) ve dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, “CGPT” ödülleri kazanılabilecek bir kampanya başlatmayı planlıyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da bu ortaklığın kısa süre içinde duyurulması bekleniyor.

Bir web sitesi oluşturulduğu görülen kampanya, ChainGPT token sahiplerinin Binance platformunda çeşitli görevleri yerine getirerek ödül kazanmalarını sağlayacak. Ancak daha sonra web sitesi erişime kapatıldı. Resmi bir açıklama geldiğinde, kampanyanın detaylarının ve katılım koşulları netleşeceği tahmin ediliyor.

Fiyat zıpladı

CoinGecko verilerine göre henüz iddia aşamasında olan gelişime fiyatta yükseliş getirdi. Açıklamanın geldiği sırada 0,123 dolar seviyelerinde bulunan CGPT, %10 artışla 0,135 dolara erişti. Duyurunun resmileşmesi ile fiyatın daha da yükselebileceği düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!