Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Bitcoin İçin Kritik Seviyeyi Açıkladı: Üzerine Çıkarsak ATH Gelecek!

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin’in (BTC) yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine (ATH) ulaşabileceğini öngörüyor, ancak bunun için kritik bir seviyeyi aşması gerektiğini belirtiyor.

Analist Poppe Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Bitcoin’in mevcut değerinden %2,25’lik bir sıçrama yapması durumunda, Eylül ayı başında yeni bir ATH’ye ulaşabileceğini iddia ediyor.

Van de Poppe, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin yukarı doğru sıçrıyor ve son dirence, 62.000 dolara dayanıyor. Eğer bu seviye kırılırsa, yeni bir ATH’nin önümüzdeki iki hafta içinde geleceğini düşünüyorum. ETF ile ilgili verilerde pozitif bir akış bekliyorum. Bitcoin 62.000 doları aşarsa iki haftadan kısa bir süre içinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış olacak.

Image

CoinGecko verilerine göre mevcut durumda Bitcoin, 61.050 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte hafif bir düşüş yaşadı. Analist, ayrıca Ethereum (ETH) için de önemli bir direnç seviyesinin desteğe dönüşmesi durumunda altcoin piyasasında bir yükseliş trendi oluşabileceğini belirtti. ETH’nin 2.500 doların üzerinde kalması durumunda 3.150 doları hedefleyebileceğini söyledi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!