Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

WIF Yükselişe Devam Edebilecek Mi: Analist Karışık Sinyaller Verdi!

Kripto para analisti Sherpa, kripto para piyasasının dikkat çeken meme coin’i dogwifhat’i (WIF) analiz etti.

Kripto para analisti ve yatırımcısı Sherpa, son dokuz ayda %4.100’ün üzerinde bir artış gösteren gerçek dünya varlıkları (RWA) projesi MANTRA (OM) hakkında güncel değerlendirmelerini paylaştı.

Sherpa, OM’nin mevcut ticaret aralığında kaldığını ve çoğu altcoine göre çok daha iyi performans gösterdiğini belirtti. Sherpa, bu projeye olan yatırımlarına devam edeceğini ve biraz daha dalgalanma görülebileceğini, ardından ise yükselişin gelebileceğini ifade etti.

OM şu anda 0.968 dolardan işlem görmekte ve Aralık 2023’teki 0,023 dolarlık düşük seviyesinden yaklaşık %4.108 oranında artış göstermiş durumda.

Sherpa’nın bir diğer değerlendirdiği proje ise Solana tabanlı meme coin dogwifhat (WIF). Analist, WIF’in “makul” bir destek bölgesinde olduğunu ancak yakında yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının pek olası görünmediğini aktardı.

WIF şu anda 1.48 dolardan işlem görmekte ve Mart ayında ulaştığı 4,83 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinin yaklaşık %70 altında bulunuyor.

Sherpa, Layer-1 blok zinciri Injective (INJ) hakkında da görüşlerini paylaştı. INJ’nin günlük zaman dilimindeki grafiğinin düşüş eğiliminde olduğunu ve gerçek dip seviyenin ne olacağı konusunda belirsizlik yaşandığını belirtti.

Analist, INJ’nin mevcut döngüde eski tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasını beklemediğini ifade etti. INJ şu anda 15.98 dolardan işlem görmekte ve 14 Mart’ta ulaştığı 52.62 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinin yaklaşık %70 altında bulunuyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!