Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON Ağındaki Altcoin Çeşitliliği Meme Coin Platformuyla Birlikte Yüzde 25 Arttı!

CrytoQuant analisti, meme coin platformu Sun.pump’ın TRON (TRX) ağındaki etkilerine odaklandı.

On-chain analiz platformu CrytoQuant’ın analisti 6 Eylül tarihli paylaşımında, TRON ağı ve Sun.pump’a yer verdi.

Meme coin üretme ve lansman platformu Sun.pump’ın, TRON ağındaki stablecoin aktivitesini başka bir boyuta taşıdğını belirten analist, yeni zirveler görüldüğünü aktardı.

Verilere göre 2024 yılında TRON ağındaki ativitelerin %98’i stablecoinlerle ilgiliydi. Fakat 9 Ağustos tarihinde Sun.pump’ın piyasaya sürülmesiyle birlikte ağa yönelik altcoin girişi arttı ve stablecoin hakimiyeti %75 seviyesine kadar geriledi.

Bu durum ağın kullanım şeklinde ciddi bir değişikliğe yol açtı:

2024 boyunca TRON ağındaki aktivitenin yaklaşık %98’i stablecoin’lere atfedilebilir. Bu eğilim, 9 Ağustos’ta Sun.pump’ın piyasaya sürülmesinden bu yana büyük bir değişim geçirdi. Bu uygulamanın popülaritesi, stablecoin aktivitesinin artık token transferlerinin yalnızca yaklaşık %75’ini oluşturduğu ve bir ay öncesine göre %98’inin bu şekilde olduğu ağ kullanımında büyük bir değişikliğe yol açtı.

Sun.pump, TRON ekibi ve Justin Sun tarafından desteklenen bir meme coin platformu olarak öne çıkmıtşı. Sergilediği performans sayesinde Solana tabanlı Pump.fun’ın hacmini ciddi oranda çekmeyi başarmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!