Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’deki Bitcoin Balinası, 40 Milyon Dolar Zarara Rağmen Alım Yapıyor

Ticaret konusunda şansı şimdiye dek pek yaver gitmeyen bir kripto para balinası, Binance’deki işlemlerini sürdürüyor.

On-chain ve analiz platformu Lookonchain tarafından paylaşılan bilgilere göre kripto para piyasasının toparlanmasıyla birlikte bir balina, Binance’den 45,37 milyon dolar değerinde 800 Bitcoin (BTC) çekti.

Hep yüksek Bitcoin alıyor

Bitcoin fiyatı, bugün erken saatlerde ABD’deki teknoloji hisseleriyle birlikte güç kazandı ve 58.000 doların üstüne geçti. BTC, ABD’deki başkan adayları Donald Trump ile Kamala Harris’in tartışmasının ardından kısa süreliğine 56.000 doların altına kadar gerilemişti.

Bu balinanın geçmişte yaptığı işlemlerde kötü ticaret hamleleri ile tanındığı ve genellikle yüksek fiyatlardan giriş yaparak büyük kayıplar yaşadığı biliniyor. Şu ana kadar, bu balina toplamda 40 milyon doları aşan bir zarar kaydetti.

Bu işlemlerin bağlantılı olduğu cüzdan adresi 3G98jSULfhrES1J9HKfZdDjXx1sTNvHkhN olarak belirtiliyor. Analistler, balinanın geçmişteki ticaret stratejilerinin sık sık tersine döndüğünü ve bu nedenle önemli miktarda zarar ettiğini ifade ediyor.

Ancak, bu son çekim işlemi, balinanın gelecekteki hamlelerinin piyasa üzerinde ne gibi etkiler yaratacağına dair merak uyandırıyor. Balinanın mevcut durumda piyasa toparlanmasından faydalanmayı hedefleyip hedeflemediği ise belirsizliğini koruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!