Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Tabanlı Memecoin Platformu Tekrar SOL Sattı: 43 Milyona Yaklaştı

Kripto analiz platformu Lookonchain’in verilerine göre, Pump.fun Fee Account 19 saat önce 9.940 Solana (SOL) token’ını satarak 1,33 milyon dolar gelir elde etti.

Bu işlemle birlikte Pump.fun, bugüne kadar toplam 274.313 SOL token’ı satmış oldu. Satışların ortalama fiyatı ise 156,5 dolar seviyesinde bulunuyor ve toplamda 42,93 milyon dolar değerinde SOL satışı gerçekleştirilmiş durumda.

Solana tabanlı bir platform olan Pump.fun, kullanıcıların herhangi bir kod bilgisi gerekmeden kendi tokenlarını oluşturmasına olanak tanıyor.

Memecoin platformu on milyonlarca dolar gelir elde etti

Pump.fun’ın şu ana kadar elde ettiği toplam gelir 712.797 SOL, yani yaklaşık 95,87 milyon dolar olarak kaydedildi. Bu büyük satış dalgası, Solana ekosisteminde dikkat çekerken, yatırımcılar bu satışların Solana’nın fiyatı üzerindeki etkisini yakından izliyor.

Pump.fun’ın işlem hareketleri ve daha fazla bilgi için ilgili hesap Solana blok zinciri gezgini Solscan.io üzerinden takip edilebiliyor.

Pump.fun Fee Account’un bu düzenli satışları, Solana topluluğu ve yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Bu ölçekte yapılan satışlar, Solana’nın piyasa dinamiklerini etkileyebilecek nitelikte. Yatırımcılar, SOL fiyatında potansiyel dalgalanmaları izlerken, bu satışların uzun vadede nasıl bir etki yaratacağı merak ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!