Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Neden Geride Kaldı: Coinbase’den Boğa Raporu Geldi!

ABD’li dev kripto para borsası Coinbase, Ethereum’un (ETH) son dönemdeki düşük performansına dair konuştu.

Coinbase tarafından sunulan güncel Ethereum raporu ilgi topladı. Coinbase’in analizlerine göre yatırımcıların altcoinlere yönelmesi ve pozisyonlardan çıkışların zorlaşması, Ethereum’un diğer kripto varlıkların gerisinde kalmasına neden oldu.

Coinbase Global Araştırma Başkanı David Duong, Ethereum’un performansını değerlendirirken, ağ aktivitesi ve arz enflasyonunun önemli olduğunu belirtti.

Ancak Duong, mevcut piyasa yapısının da fiyat hareketleri üzerinde etkili olduğunu vurguladı:

Kripto para yatırımcıları şu anda altcoinler ve çıkışın zorlaştığı diğer pozisyonlara odaklanmış durumda. Ethereum’un toparlanabilmesi için yeni bir katalizöre ihtiyacı var.

Duong, Ethereum için yeni hikayelerin eksikliğinin ve sınırlı sermaye akışının, platformun diğer akıllı sözleşme tabanlı blokzincirlerle kıyaslanmasına yol açtığını aktardı.

Ayrıca, Ethereum’un son dönemde büyük kripto paralar arasında en zayıf performansı sergilediğini belirten Duong, Ethereum’un üç aylık ortalamasının 1,6 standart sapma altında olduğunu söyledi.

Coinbase, Ethereum üzerindeki kilitli toplam değer (TVL) Haziran ayında 67 milyar dolardan 44 milyar dolara düşerek şubat ortasındaki seviyelere geri çekildi. Duong, Ethereum’un mevcut seyrini değiştirmek için yeni bir kıvılcımın gerektiğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!