Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance ile Birlikte Çalışan Şirket, Yaklaşık Milyar Dolarlık Bitcoin Yatırdı

Kurumsal müşterilere kripto para hizmeti veren Ceffu, Binance’e birkaç ayda yaklaşık 1 milyar dolarlık Bitcoin yatırdı. Bu işlemler, BTC’nin üstündeki baskıyı artırabilir.

Ceffu, Binance’in kurumsal saklama ortağı olarak önemli miktarlarda Bitcoin transferi yapmaya devam ediyor.

On-chain ve analiz platformu Lookonchain’in verilerine göre Ceffu kısa süre önce Binance’e 1.347 Bitcoin (yaklaşık 81,25 milyon dolar) daha yatırdı. Son üç ayda ise Ceffu toplamda 16.123 Bitcoin (952 milyon dolar) transfer etti ve bu işlemler ortalama 59.043 dolar fiyatla gerçekleştirildi.

Aralık 2021’de kurumsal hizmetlerine başlayan Ceffu, büyük finansal hizmet firmaları, kurumsal yatırımcılar ve kripto-odaklı şirketlerin ihtiyaçlarını karşılayan uyumlu ve denetlenen bir altyapı geliştirdi. Ceffu, bu süreçte güvenlik ve yönetişim kontrollerine büyük önem vererek, dijital varlıkların güvence altına alınmasını sağlıyor.

Binance ile birlikte çalışıyor

Ceffu, Binance borsasıyla olan yakın iş birliği sayesinde, özellikle büyük kurumsal müşteriler için önemli bir saklama çözümü sunuyor. Geleneksel finans, kripto para borsaları ve blok zinciri uzmanlarından oluşan ekibiyle, müşterilerinin varlıklarını koruma konusundaki başarısıyla dikkat çekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!