Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telegram Bağlantılı Altcoin Ekosistemi 30 Milyonu Kaptı: Bu Tokenlara Para Yağacak!

Bitget ve Foresight Ventures, Telegram ekosistemine yatırım yapmak için bir araya geldi.

Kripto para borsası Bitget ve Web3 yatırımcısı Foresight Ventures, The Open Network (TON) ekosistemine yönelik 30 milyon dolarlık stratejik bir yatırım gerçekleştirdi.

Bu yatırım, Telegram tabanlı projelerin gelişimini desteklemek için yapıldı ve özellikle “Hamster Kombat” ve “Notcoin” gibi “tap-to-earn” modeline sahip oyunlara odaklandı.

Yatırım, TON ekosisteminde yer alan balinalardan doğrudan token satın alınarak yapıldı. Geleneksel bir bağış toplama turu değil, doğrudan büyük TON sahipleriyle yapılan bir anlaşma olduğu belirtildi.

Bitget ve Foresight Ventures, TON Blockchain’in yönetiminde daha fazla yer almak ve gelecekteki gelişim planlarına katkıda bulunmayı hedefliyor. Satın alınan tüm TON tokenleri, uzun vadeli taahhütlerin bir parçası olarak kilitli kalacak ve belirli bir takvime göre serbest bırakılacak.

TON Blockchain, Telegram’ın 900 milyonluk kullanıcı tabanıyla olan bağlantısı sayesinde büyük bir büyüme ivmesi yakaladı. DeFiLlama verilerine göre,

TON üzerindeki kilitli toplam değer 400 milyon doları aştı. Ayrıca, Nisan ayında Tether (USDT), TON Blockchain’e genişleyerek Telegram üzerinde eşler arası ödemeleri desteklemeye başladı ve TON üzerindeki yetkilendirilmiş USDT miktarı 1 milyar dolara ulaştı.

Foresight Ventures CEO’su Forest Bai, TON ekosisteminin kripto para piyasasında en büyük büyüme fırsatını sunduğunu vurgulayarak, bu potansiyelin önümüzdeki 3 ila 5 yıl boyunca devam edeceğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!