Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Listelediği Altcoin Tahta Açılışını Yüzde 1.400 Yükseliş ile Gerçekleştirdi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni Launchpool projesini listeledi.

Binance, 59. Launchpool projesi olarak eklediği kazanmak için dokun (tap-to-earn) madencilik mekaniği kullanan Telegram odaklı topluluk kripto parası Catizen’i (CATI) TSİ 20 Eylül saat 14.00’te CATI/USDT, CATI/BNB, CATI/FDUSD ve CATI/TRY  işlem çiftleriyle “tohum etiketi” ile listeledi.

Binance’den alınan verilere göre 0,08 dolar seviyelerinden piyasaya sürülen altcoin tahta açılışını %1.400 yükselişle 1,2 dolar seviyelerinden yaptı. Daha sonra bir miktar geri çekilen CATI, yazım esnasında 0,899 dolardan işlem görüyor.

CATI kazanmak isteyen kullanıcıların BNB veya FDUSD stake etmesi gerekiyordu.

Ancak CATI’nin bir ön satışı olmadığı için piyasaya sürüldüğü net fiyat henüz bilinmiyor. NOT, halihazırda Binance ile birlikte OKX, HTX ve KuCoin gibi borsalarda da listelendi.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak ve yeni Launchpool projesinden ödül kazanmak için buradan üye olabilirsiniz. Ayrıca Binance’in olası airdrop ödüllerinden hak kazanmak için yeni çıkardığı Telegram mini oyunu MoonBix’i incelediğimiz yazıyı okuyabilirsiniz. Bu kapsamda Binance’in Telegram botunu başlatarak olası airdrop fırsatlarından yararlanmak için buraya tıklayınız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!