Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Araştırma Lideri: Fed Kararından Sonra Ethereum’daki Airdroplara Dikkat

Kripto para piyasasının Fed’in faiz indirimi kararıyla harekete geçmesi, Ethereum (ETH) blockchain’indeki faaliyetleri ve yeni airdrop fırsatlarını artırabilir.

Outlier Ventures araştırmacılarına göre kripto para piyasasının iyileşmesi, Ethereum’daki on-chain aktivitenin büyük ölçüde artacağı anlamına geliyor. Araştırma Lideri Jasper De Maere’ye göre bunun sebebi, spekülatörler ve merkeziyetsiz uygulamalara (dApp) duyulan ilginin artması olacak.

De Maere, “Piyasalar hareket ettikçe Ethereum’daki on-chain aktivitelerde bir artış göreceğiz. Elbette spekülasyonlar bu durumu yönlendirecek ancak dApp aktiviteleri de airdroplar sayesinde desteklenmeye devam edecek çünkü birçok şirket token üretim etkinlikleri (TGE) gerçekleştirip ana ağa geçiş yapacak” dedi.

DeFi ve airdrop alanları takip edilmeli

Araştırma lideri, Ethereum’da yeni tokenlar çıkarmak için büyük bir talep olduğunu söylüyor. De Maere ayrıca Fed’in faiz indirimi sonrasında Ethereum’a duyulan ilginin canlanabileceğini söyleyip, “On-chain’de faaliyet gösteren sermaye, DeFi’ye geri dönecek ve bu da Ethereum için olumlu olabilir” dedi.

De Maere, bir grup kullanıcının finansal kazanç peşinde koşması sonucunda Ethereum’un ivme kazanabileceğini, bununla birlikte bir grup kullanıcının gerçek kullanım alanları bulmaya çalışacağını ekledi.

De Maere, bunların yanı sıra gerçek dünya varlıklarının (RWA) tokenizasyonu trendinin yavaşlayabileceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!