Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Dogecoin İçin Bu Dirence Dikkat Çekti, Solana Yatırımcılarını Uyardı

Kripto analisti Ali Martinez, altcoinlerin Bitcoin’e (BTC) kıyasla daha iyi performans göstermeye başlayacağı dönemin yaklaştığını belirtiyor ve özellikle Dogecoin (DOGE)’in bu süreçte fayda sağlayabileceğini öne sürüyor.

Martinez’e göre Bitcoin hakimiyetini takip eden endeks şu anda bir yükselen kama formasyonunun sonuna yaklaşıyor. Geleneksel olarak, bu formasyon, fiyatın destek hattının altına düşmesi durumunda düşüş eğilimi olarak kabul ediliyor.

Martinez bu durumu şu şekilde açıklıyor:

“İşler ilginçleşiyor! Bitcoin hakimiyeti, yükselen kamadan çıkış yaparak düşüş sinyalleri veriyor. Aynı anda altcoin piyasa değeri, düşen kamadan çıkış yapıyor. Altcoin Sezonu kapıda!”

Dogecoin’e bakıldığında, Martinez, piyasa değeri bakımından en büyük memecoin’in de ralliler için hazırlandığını belirtiyor. Analist, DOGE’un göreceli güç endeksindeki (RSI) trendin tersine dönmesiyle birlikte yakında yükseliş hareketine geçeceğini öngörüyor.

“Dogecoin, yükseliş için hazırlanıyor! Ve iki koşuldan biri gerçekleşti: RSI, günlük grafikteki alçalan trend çizgisini kırdı. Şimdi DOGE’un 0,11 dolar direncini aşmasını bekliyoruz!”

Solana (SOL) hakkında da değerlendirmelerde bulunan Martinez, Ethereum (ETH) rakibinin 154 dolar seviyesini aşamaması durumunda, yüzde 40 oranında düşüşle 85 dolara kadar gerileme riski taşıdığını belirtiyor.

“Solana, yakında 154 dolar seviyesini kırmak zorunda, çünkü bu seviyeden reddedilmesi durumunda 85 dolar seviyesinde önemli bir destekle karşı karşıya kalabilir.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!