Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes, Binance Destekli Altcoin’i Yine Sattı: Milyon Dolarlık İşlem

Kripto dünyasının önde gelen isimlerinden Arthur Hayes, geçtiğimiz saatlerde 240.000 adet PENDLE token (957.600 dolar değerinde) daha sattı. Son 4 gün içinde Hayes, ortalama 3,58 dolarlık bir fiyatla toplam 1,83 milyon PENDLE (6,58 milyon dolar) sattı.

Bu satış işlemleri, Hayes’in PENDLE portföyünde önemli bir küçülmeye işaret ediyor. Şu an itibarıyla Hayes’in elinde 253.462 PENDLE token (988.500 dolar değerinde) bulunuyor.

Getiri imkanlarının token haline getirilip ticarete açılmasını sağlayan Pendle Finance, Ağustos 2023’te Binance’in 10 milyar dolarlık yatırım kolu Binance Labs’ten yatırım alarak gündeme gelmişti.

Hayes, pozisyonunu küçültmeye devam ediyor

Arthur Hayes’in satış hamleleri, kripto piyasasında dikkatle takip ediliyor. Büyük ölçekli bu tür satışlar genellikle fiyat üzerinde baskı oluşturabilir ve yatırımcılar arasında merak uyandırabilir. Hayes’in PENDLE pozisyonlarını azaltması, token’ın piyasa performansını yakından takip edenler için önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Arthur Hayes’in fonu Maelstrom’un portföyündeki isimlerden biri olan Pendle, yüzde 6,5’in üzerinde değer kaybetmişti. Hayes’in Singapur’da sahnede Pendle’ı uzun süre tanıtmasına rağmen Maelstrom’un projedeki pozisyonunu azaltması, yatırımcıları endişelendirmiş olabilir.

Hayes, Pendle’daki pozisyonlarını “özel bir durum” için likidite sağlamak amacıyla azalttıklarını belirtti ve X platformunda “Cüzdanlarımızı izleyenler yakında ne olduğunu görecek” dedi. CoinGecko verilerine göre Pendle, hafta bazında yüzde 23’ün üzerinde artış gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!