Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin Kırılım Vakti Geldi: Popüler Analist Boğa Haritasını Gün Gün Paylaştı!

Popüler kripto analisti Rekt Capital, Bitcoin hakkındaki paylaşımıyla heyecanlandırdı.

Popüler bir kripto analisti, tarihsel verilerin Bitcoin’in (BTC) büyük bir çıkışa hazırlandığını gösterdiğini masaya sürdü. Takma adlı trader Rekt Capital, 25 Eylül tarihli X gönderisinde Bitcoin’in tarihsel olarak halvinglerden 154-161 gün sonra yeniden birikim aralığından çıktığını hatırlattı.

“Halving’den bu yana 157 gün geçti. Tarih, Bitcoin için ‘çıkış zamanı’ olduğunu gösteriyor” dedi. Analist, tarihsel modellerin BTC’nin artık “Parabolik Yükseliş” aşamasına geçeceğini öne sürdü.

Rekt ayrıca, standart halving döngülerine göre mevcut Bitcoin döngüsünün boğa piyasasının sadece %44,8’ine ulaştığını belirtti. BTC’nin sürekli olarak daha düşük zirveleri geçtiğini vurguladı.

“Bitcoin, haftalık kapanışını yaklaşık 61.900 seviyesinin üzerinde yapması gerekiyordu ve bu seviyeyi aşmakla kalmadı, çok daha yukarıda bir haftalık kapanış gerçekleştirdi. Böylece – Düşüş Eğilimi sona erdi” diye ekledi.

Ancak analist, bir düşüş trendinin sona erdiğinde fiyatın genellikle o eski trendin desteğe dönüşmesi için geri çekilebileceğine dikkat çekti. Bu post-breakout retest için Bitcoin’in yaklaşık 61.300 seviyesine geri dönmesi gerektiğini söyledi.

Yazı kaleme alınırken BTC, 64.539 seviyesinde işlem görüyor ve son 24 saatte %2’ye yakın bir artış kaydetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!