Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Glassnode Kurucusu Bitcoin Bu Fiyatı Geçerse Altcoin Boğası Başlar Dedi!

On-chain analiz platformu Glassnode’un kurucu ortağı, Bitcoin’in (BTC) kısa ve orta vadede iyi göründüğünü söyledi.

Negentropic takma adlı Glassnode kurucu ortağı yakın tarihli bir paylaşımında, altcoin boğasını başlatacak faktörü açıkladı.

Bitcoin fiyatının 64.400 doların üzerinde güçlü bir şekilde tutunması durumunda altcoin sezonunun başlayacağını öne süren kurucu ortak, dogwifhat (WIF) hakkındaki ifadeleriyle de dikkat çekti.

X hesabından yaptığı yakın tarihli diğer paylaşımlarında, önce Bitcoin’in yeni zirveleri görebileceğini belirten analsitler bunun tarihsel verilere bakıldığında şaşırtmayacağını söyledi:

Klasik olarak önce Bitcoin, sonra Ethereum’a dönüş, sonra Büyük Şirketler, sonra Orta Şirketler, sonra küçük projeler. Mayıs ayından bu yana Altcoin Sezonu belirtisi göstermeden üç kez yükseldiğini gördük. Şimdi, Bitcoin güç göstermeden önce Altcoin Cycle göstergesinin 50’ye yakın bir değere yükseldiğini gördük. Bir sonraki yükselişin birlikte gerçekleşeceğine dair bir hissimiz var.

WIF’in potansiyeli çok yüksek

Usta analistlerden biri olanHenrik Zeberg ise Negentropic’in alıntıladığı paylaşımında dogwifhat grafiğiyle dikkatleri üzerine toplamıştı.

Deneyimli isim söz konusu paylaşımında, WIF’deki yükseliş formasyonuna dikkat çekerek potansiyelin çok büyük olduğunu söyledi:

Siz de gemide misiniz? Uzun vadeli ABCDE konsolidasyonundan çıkıyor. Potansiyel inanılmaz.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 64.435 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!