Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Türkiye’den Önemli Açıklama: Bu Tarihten İtibaren Desteği Kesiyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Türkiye’deki dil seçenekleriyle ilgili yapacağı değişiklikler hakkında bir mesaj yayımladı.

Türkiye’deki kripto para düzenlemelerinin ardından bir duyuru yayımlayan borsa, Binance olarak, tüm kullanıcılarımıza güvenli ve güvenilir bir ekosistem sağlama hedefiyle hem Türkiye’de hem de küresel ölçekte yasal uyum çalışmalarımızı titizlikle yürütmekteyiz. Bu doğrultuda, düzenleyici gelişmeleri yakından takip ediyor ve yasa yapıcılarla yakın işbirliği içerisinde gerekli tüm önlemleri alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Türkçe dil desteğini kaldıracak

Binance, TBMM tarafından 2 Temmuz 2024’te kabul edilen kanun kapsamında Binance.com web sitesi ve uygulamasındaki Türkçe dil seçeneğini 27 Eylül 2024 itibarıyla kaldıracak.

Binance.com sitesi, İngilizce dahil diğer tüm desteklenen dillerde erişilebilir olmaya devam edecek. Web sitesinde ve uygulamasında dil değişikliği dışında herhangi bir değişiklik olmayacak. Ayrıca Türkçe müşteri hizmetleri servisi, kesintisiz olarak hizmet vermeye devam edecek.

Tüm kullanıcı fonlarının güvence altında olduğunu vurgulayan Binance, “Bu süreçte gösterdiğiniz sürekli destek ve anlayış için teşekkür ederiz. Sorularınız ve merak ettikleriniz için 7/24 müşteri destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!