Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin İçin Kurumsallar Sıraya Girdi: Yüzde 50 İndirimle Coin Satılıyor!

Celestia (TIA) ekibi tarafından yapıldığı düşünülen satış işlemi piyasadan sert tepki aldı.

Kripto para topluluğu Celestia Vakfı’nın tezgah üstü (OTC) yöntemlerle coin satışlarını sert eleştirdi. Vakıftan topluluğa gerekli şeffaf açıklamaları yapması istendi.

Topluluğa göre TIA satışlarını finansman için iyi bir haber olarak gizlediler ve bu da perakende yatırımcıların ve topluluğun satın almasına yol açtı.

WuBlockchain’in elde ettiği bilgiye göre TIA satışlarının bu seferki fiyatı 3 dolar olarak kayıtlara geçti. Varlıkların üçte biri 31 Ekim’de açılacak ve geri kalanı doğrusal olarak bir yıl içinde açılacak. Satış o kadar popüler oldu ki satın almak isteyen birçok kuruma hisse verilmedi.

Yatırımcılar, vakfın veya ekibin değerlemeyi ve atıfı zamanında açıklaması ve bunun bir finansmandan ziyade bir OTC işlemi olduğunu doğru bir şekilde açıklaması gerektiğini dile getirdi.

Konu hakkında açıklamada bulunan kripto para analisti Ericonomic, yatırımcıları bilgisiz bırakarak veya yanlış yönlendirerek yapılan satış işlemlerinin kulağa çok hoş gelmediğini söyledi.

Topluluktan gelen bu sert eleştiriler TIA fiyatını da negatif yönde etkilese de piyasadaki genel pozitif atmosfer çok fazla düşmesine izin vermedi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 yükseliş sergileyen TIA, yazım esnasında 6,33 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!