Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Moo Deng, Bir Altcoin Yatırımcısının Hayatını Değiştirdi: 15 Günde 2.554x Yaptı

Bir altcoin yatırımcısı, sosyal medyanın yeni fenomeninden esinlenileren üretilen token sayesinde milyonlarca dolar para kazandı.

On-chain analiz platformu Lookonchain, bir yatırımcının sadece 15 gün içinde 1.331 dolarlık yatırımı 3,4 milyon dolara çıkardığını bildirdi. Bu, yatırım da tam 2.554 kat bir getiriye denk geliyor.

Yatırımcı, 10 Eylül’de 9,8 Solana (o dönemde 1.331 dolar) harcayarak 38,7 milyon MOODENG token’ı satın aldı. Bu tokenların değeri, şu anda 3,4 milyon doların üzerinde.

Bu olağanüstü getiri, kripto piyasasındaki fırsatların ne kadar hızlı ortaya çıkabileceğinin çarpıcı bir örneği olarak dikkat çekiyor.

Token, fenomen ile bağlantılı

MOODENG token, Tayland’ın Khao Kheow Açık Hava Hayvanat Bahçesi’nde doğan ve henüz iki aylık olan Moo Deng’den esinlenilerek oluşturuldu.

10 Temmuz’da dünyaya gelen Moo Deng, çok kısa sürede tüm dünyanın ilgisini çekti. Hayvanat bahçesinin sosyal medya hesaplarında tanıtılan yavru, adeta internetin yeni fenomeni haline geldi.

Jona ve Tony adındaki su aygırı ebeveynlerinin yavsuru olarak dünyaya gelen Moo Deng, ismini Tayca’da “elastik domuz” anlamına gelen terimden alıyor. Hayvanat bahçesi yetkilileri, Moo Deng için 24 saat canlı yayın açarken minik yavru, günün büyük kısmını uyuyarak ve yemek yiyerek geçiriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!