Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tanesi 7 Dolardan Ethereum Almıştı: Eski Balina Coinlerini Satmaya Başladı

CoinGecko verilerine göre Ethereum (ETH), hafta boyunca yüzde 5’ten fazla değer kazanarak 2.600 doların üstüne çıktı. Uzun vadeli ETH yatırımcıları, bu yükselişi fırsat bilerek satış yapmaya başladı.

On-chain analiz platformu Spot On Chain’e göre uzun süredir sessiz kalan bir Ethereum balinası, bu hafta 12.979 Ethereum’u 34,3 milyon dolara satarak tekrar harekete geçti. Bu satış, Ethereum’un yaklaşık yüzde 6 değer kazanmasıyla gerçekleşti.

Bu balina, 2016 yılında ShapeShift ve Poloniex borsalarından 21.632 ETH’yi tanesi 7 dolardan olacak şekilde çekmişti. Mayıs ayından bu yana toplamda 15.879 ETH satan yatırımcı, satışlardan ortalama 2.739 dolar fiyatla 43,5 milyon dolar elde etti.

ETH sayesinde 141 kat getiri elde etti

Balina, Mayıs ayından bu yana aktif olarak satış yaparak karını artırmaya devam ediyor. Son işlemle birlikte, elinde hala 5.760 ETH (yaklaşık 15,5 milyon dolar) bulunuyor. Toplamda 58,84 milyon dolar kâr eden bu balina, yatırımı ile 141 kat kazanç sağladı. Son satış ise bugün sabaha karşı saatlerde gerçekleşti.

Ethereum balinasının bu hareketleri, piyasa katılımcıları tarafından yakından takip ediliyor ve varlık fiyatı üzerinde potansiyel bir etki yaratması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!