Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Türkiye İçin Referans Sistemini Kaldırıyor: Şimdi Ne Olacak?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Türkiye’deki düzenleyici çerçevelere uyum sağlamak amacıyla önemli değişiklikler yapacağını duyurdu. 

Binance, yeni yaptığı açıklamada Türkiye’deki düzenleyici çerçevelere uyum sağlamak amacıyla gerçekleştireceği önemli değişikliklere yer verdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 2 Temmuz 2024 tarihinde kabul edilen Kripto Varlık Yasası kapsamında, Binance’in Affiliate Programı’nın (referans) Türkiye’de sona ereceği açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre 2 Ekim tarihi itibarıyla Türkiye’den yeni referans başvuruları kabul edilmeyecek ve mevcut ilişkiler sonlandırılacak. Bu süreçte kullanıcılar Binance.com’un İngilizce ve diğer dillerde sunulan ürün ve hizmetlerine kesintisiz olarak erişmeye devam edebilecekler. Ayrıca Binance TR İçerik Üreticisi Programı aktif durumda olup yeni başvuruları kabul etmeye devam ediyor.

Binance tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

02-10-2024  tarihi itibarıyla Türkiye’den yeni Affiliate başvuruları kabul edilmeyecek ve mevcut Affiliate ilişkileri sonlandırılacaktır. 
Ayrıca bu iletişimin, sizinle aramızda yürürlükte olan Binance Affiliate Programı Standart Şartları ve Koşulları’nın (“Anlaşma”) “11. Fesih” maddesi uyarınca fesih bildirimini (“Bildirim”) sunma amacıyla yapıldığını belirtmek isteriz. Bu Bildirimle, Anlaşmayı 02-10-2024 itibarıyla feshediyoruz.

Binance, Türkiye’deki yasal gerekliliklere tam uyum sağlamak amacıyla bu adımı atmak zorunda olduğunu belirtti ve kullanıcılarının anlayışını talep ettiğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!