Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Her Fırsatta Bitcoin Alın Diyen Robert Kiyosaki İşler Tuhaflaştı Dedi, Uyardı!

Robert Kiyosaki, giderek tuhaflaşan zamanlarda sıra dışı yatırım tavsiyelerine karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabıyla tanınan Robert Kiyosaki, X sosyal medya platformunda takipçilerine önemli bir uyarıda bulundu. Kiyosaki, mevcut zamanların “giderek tuhaflaştığını” ve birçok kişinin rahatça verdiği yatırım tavsiyelerine karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Kiyosaki, giderek “tuhaflaşan” zamanlarda insanların profesyonelleştiğini, yani normalde dikkate alınmayan yatırım araçlarını öne süren tuhaf ve alışılmadık kişilerin yatırım tavsiyesi vermeye başladığını söyledi.

Bu duruma bir örnek olarak Irak dinarlarını gösterdi. Bir arkadaşına, bir kadının “İsa bana Irak dinarlarının en güvenli ve en iyi yatırım olduğunu söyledi” dediğini aktardı. Kiyosaki, böyle “tuhaf” kişilerin tavsiyelerine karşı yatırımcıların çok dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Geçtiğimiz hafta, Kiyosaki 2,1 milyon takipçisine Bitcoin ve değerli madenler olan altın ve gümüş biriktirmeye başlamaları gerektiğini smylemişti. Kiyosaki, paranın temelinin sarsılacağı “korkutucu” zamanların yaklaştığını vurguladı.

Ayrıca yakında çıkmasını beklediği “Money GPT” adlı bir kitaba atıfta bulundu ve yapay zeka botlarının para dünyasını köklü bir şekilde değiştireceğini ve “dünyanın en büyük finansal krizlerinden birine” yol açacağını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!