Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trump’ın Kripto Para Projesine Tam Destek: İlk Günden Yoğun İlgi Gördü!

Donald Trump’ın desteklediği World Liberty Financial kripto projesi, ilk gününde büyük ilgi topladı.

ABD Başkanlık yarışının kritik isimlerinden Donald Trump tarafından desteklenen kripto para projesi World Liberty Financial, sadece ilk gününde “binlerce” kişinin whitelist’e (bekleme listesi) kaydolduğunu açıkladı. Projenin 1 Ekim pazartesi sabahı aktif hale geldikten sonra yoğun ilgi gördüğü belirtildi.

World Liberty Financial salı günü X hesabından yaptığı paylaşımda, “Whitelist’imiz şimdiden büyük bir başarıya ulaştı! Binlerce kişi katıldı ve henüz başlıyoruz. Devrim niteliğinde bir şeyin parçası olma şansını kaçırmayın” ifadelerini kullandı.

Proje, aynı gün web sitesi üzerinden “Müşterini Tanı” (KYC) doğrulamasını da başlattı.

ABD’deki yatırımcılar için, bu doğrulama süreci sadece akredite yatırımcılar için geçerli olacak şekilde düzenlendi. Proje web sitesinde, “Bu bilgiler yalnızca akredite yatırımcı olarak doğrulanmış kişilere sunulacaktır” ifadelerine yer verildi.

Telegram kanalında ise, “ABD’deki eski politika ve düzenlemeler nedeniyle bir whitelist sadece akredite ABD yatırımcılarına, diğeri ise ABD dışındaki kişilere yönelik” denildi.

World Liberty Financial hakkında resmi olarak çok az bilgi bulunuyor. Eric Trump ve Donald Trump Jr., ağustos ayında bu merkeziyetsiz finans (DeFi) projesini ilk kez duyurmuştu.

Proje, geçtiğimiz ay X Spaces üzerinden düzenlenen bir “lansman” etkinliği sırasında WLFI adlı devredilemez bir yönetişim token’ı satacağını ve bu token’ların %63’ünün halka açık satışta, %17’sinin kullanıcı ödülleri için, %20’sinin ise ekip tazminatı olarak dağıtılacağını aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!