Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’i O Zaman Göreceğiz: En İlginç Kısım Fiyat Daha da Yükseldiğinde Başlayacak!

Popüler kripto para analisti Axel Adler, kardaki Bitcoin (BTC) arzına dikkat ederek büyük bir kaygı aşamasına işaret etti.

Axel Adler 1 Ekim tarihli X paylaşımında, son 20 günde 3 milyon Bitcoin’in karlı konuma geçtiğine yer verdi. Fiyatın daha fazla yükselmesi ve yeni zirveye gidilmesi durumunda kardaki arzın 19 milyon Bitcoin’in aşacağını yani 21 milyonluk arzın çok büyük kısmının karda olacağını aktardı.

Özellikle fiyatlar yükseldikçe karda olan arzın artması, yatırımcılar üzerinde daha fazla satış baskısı oluşturabilir. Yatırımcıların bu kaygılarını nasıl yöneteceklerinin, piyasanın gelecekteki performansı üzerinde belirleyici olacağını söyledi.

Böyle bir gerçeklikte 6 aydır bekleyen yatırımcıların büyük bir kaygı yönetim sürecine gireceğini belirterek kriz yönetimi konusunda uyarıda bulundu:

Son 20 günde 3 milyon Bitcoin kara döndü. En ilginç kısım, fiyat daha da yükseldiğinde ve kardaki arz 19 milyonu aştığında başlayacak. İşte o zaman 6 aydır bekleyen yatırımcıların kaygılarını nasıl yöneteceklerini göreceğiz.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4 düşüş yaşayan Bitcoin, yazım esnasında 63.126 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!