Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin Göz-Kulak Dördüncü Çeyrekte: Talep Artışı ile Bu Seviyeler Gelecek!

CryptoQuant analistleri, Bitcoin talebinde stabilleşme olduğunu ancak talep artışı gelmesi durumunda fiyatın son çeyrekte 85-100 bin dolar arasına çıkabileceğini belirtti.

On-chain veri platformu CryptoQuant’ın son raporunda yer alan analistlere göre Bitcoin talebi sabitlik belirtileri gösteriyor. Analistler ancak fiyatı yükseltmek için dördüncü çeyrekte daha büyük bir talep artışına ihtiyaç bulunduğunu belirtiyor.

Fiyatlar için dördüncü çeyreğe dikkat çeken analistler, şu ifadelere yer verdi:

Temmuz ayından bu yana talep artışı durgun seyrediyor ve aylık -23 bin ile +69 bin Bitcoin arasında dalgalanıyor. Buna karşılık fiyatların 70 bin dolara yaklaştığı Nisan ayında talebin 496 bin Bitcoin artması, talebin 4. çeyreği yakalaması için yer olduğunu gösteriyor.

Analistler ayrıca tarihsel eğilimlerin devam etmesi durumunda talep artışının devam etmesi gerektiğini ve bunun da kısa vadeli arzda potansiyel bir artışa yol açması gerektiği söyledi.

Eylül ayında ise talep artış gösterdi, fakat bu tek başına fiyat rallisini tetiklemek için yetersiz kaldı. Analistler, Eylül ayında spot Bitcoin ETF talebinin arttığını ve bu durumun son çeyrekte fiyatları yükseltebileceğini belirtti.

Fiyat canlanırsa Bitcoin’de 85 bin dolar ila 100 bin dolar arası hedefleniyor

CryptoQuant Bitcoin’in talep artış göstermesi ve yıl sonu olumlu sezonluk trendleri gerçekleşmesi durumunda fiyatın son çeyrekte 85.000-100.000 dolar aralığını hedefleyebileceği belirtiyor.

Analistler yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Bitcoin, 4. çeyrekte 85.000 – 100.000 dolar seviyesini hedefleyebilir. Bu seviyeler, kısa vadeli yatırımcıların genellikle fiyat artışlarından sonra kar elde etmek için satış yaptıkları, zincir üzerindeki gerçekleşmiş fiyat bantlarının üst sınırına denk geliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!