Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Analistinden Şok Uyarı: Bu Altcoin Yüzde 77 Çökmeye Hazır!

Altcoin Sherpa, bir proje için %77 çöküş beklentisini paylaştı.

Yakından takip edilen bir kripto stratejisti, bir modüler blokzinciri projesinin çöküşün eşiğinde olabileceği konusunda uyarıda bulundu. Takma isimli analist Altcoin Sherpa, sosyal medya platformu X’te 224.000 takipçisine, katman-1 çözümü Celestia’nın (TIA) mevcut değerinden %77’den fazla düşebileceğini, bunun nedeninin yatırımcıların uzun süreli satışları olduğunu vurguladı.

Analist ayrıca, katman-2 ölçeklendirme çözümü Stacks (STX) için de olumlu bir değerlendirme yaptı. STX’nin, bir birikim aşamasından çıkmaya hazır olabileceğini belirtti:

STX genel olarak oldukça güçlü görünüyor ve bu açık bir birikim alanı gibi duruyor. Bitcoin projeleri güçlü bir ralli yaşayabilir ve STX liderlik ederse, tüm beta takip edebilir. Bu grafiği bir süredir kontrol etmedim ama bu aralıkta biriktirmek için iyi bir fırsat gibi görünüyor.

STX, yazım anında 1,73 dolardan işlem görmekte ve son 24 saatte neredeyse %2 değer kaybetti.

Ethereum tabanlı altcoinde yüksek potansiyel

Son olarak, analist, Ethereum (ETH) tabanlı yeni “restaking” protokolü Eigenlayer (EIGEN) hakkında iyimser bir görüş dile getirdi. “EIGEN’in fiyat geçmişi olmadan böyle bir grafik oluşturması pek mümkün değil, ama 4/3.50/3.15 dolardan satın almayı düşünüyorum. Hala göreceli olarak düşük değerlendirildiğini düşünüyorum” şeklinde belirtti.

Analist, başka bir X kullanıcısının, projenin ilk yatırımcılarının cüzdanlarının sürekli satış yaptığını gösteren araştırmasını da paylaştı:

Bu yüzden TIA’nın nihayetinde 1 dolar altına düşeceğini düşünüyorum. 0.02 dolardan giren yatırımcılar, stake edilen token’larını satmaya devam edecek. Bu büyük ralliler yaşanacak mı? Elbette. Ve ben de bunları alım satım yapmayı planlıyorum. Ama uzun vadeli tutmak, sizi zor durumda bırakır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!